BoRa )(( Admin
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 18/05/09 Yaş : 49 Nerden : istanbul
| Konu: Rüzgar Fm Sürprizleri-Misafir Dj Ayışığı Perş. Kas. 05, 2009 5:53 pm | |
| Merhabalar Cumartesi saat 23.00 de Rüzgar Fm sürprizi Misafir Dj AY Isığı sizlerle özel bir yayında buluşuyor tüm dinleyicilerimiz davetlidir.Görüşmek üzere.Keyifli Dinlemeler.. )(( | |
|
SserenayY
Mesaj Sayısı : 86 Kayıt tarihi : 18/05/09 Yaş : 91 Nerden : Gelcen mi?
| |
ruzgarfm
| |
BoRa )(( Admin
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 18/05/09 Yaş : 49 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rüzgar Fm Sürprizleri-Misafir Dj Ayışığı Paz Kas. 08, 2009 2:01 am | |
| Harika bir yayındı emeğine yüreğine sağlık ay ışığı yine istiyoruz bu arada haftanın Dj'i ay Işığı tbrkler:)) Umarım bundan sonra hep aramızda olursun:))E bende bir yayın resmi ekliyeyim diyorum:) | |
|
SserenayY
Mesaj Sayısı : 86 Kayıt tarihi : 18/05/09 Yaş : 91 Nerden : Gelcen mi?
| Konu: Geri: Rüzgar Fm Sürprizleri-Misafir Dj Ayışığı Paz Kas. 08, 2009 12:06 pm | |
| Kankim yayın süperdi yüreğine, arşivine, sesine (duyabilmişim gibi) sağlık. Duyamamak beni deli etsede dinlemiş kadar oldum deyip kendimi yatıştırıyorum. Duyamayanlar için; tekrarını -şiddetle- istiyorum. Yayını sonuna kadar sindire sindire dinlemiş olsaydım; sayfalarca yazı yazabilirdim. İnşallah bidahakine en ince ayrıntısına kadar yazacağım. Neyse Hadi öbdüm :p | |
|